Stages
Lab-44 is een erkend leerbedrijf.
Zoek jij voor komend schooljaar een leerbedrijf waar je de
fijne kneepjes van het koksvak leert van een erkend
leermeester? Kom dan snel kennismaken met onze chef-kok en
leermeester Roy Pickkers.
Voor een stage in het restaurant zit je bij ons ook goed; onze
bedrijfsleider en leermeester Carl Ern leert je alles over de
voorkant van het restaurant en je draait met mee de leukste
evenementen op onze locatie.
Leerling bediening niveau 2 en niveau 3
Leerling kok niveau 3
Wil jij solliciteren of heb jij nog vragen over de vacature?
SolliciteerVacatures
(Assistent) Restaurant Manager
Allround Medewerker Bediening
Zelfstandig werkend kok
Lab-44 is sinds de opening in 2017 een bloeiende zaak. Dat komt door de ligging (Het Hembrugterrein), het pand (het monumentale laboratorium uit 1918) en, uiteraard, het professionele en enthousiaste team. Met het verder ontwikkelen van het gehele terrein, met musea, woningen en uiteenlopende voorzieningen, zien we een gezonde toekomst voor ons: een bijzondere en gastvrije ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis voelt, in zomer en winter.
(Assistent) Restaurant Manager
In deze deel of voltijds job ben jij, samen met de
collega's, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.
Je bent voor iedereen toegankelijk en weet door je ervaring
als leidinggevende de juiste teamgeest te bereiken. Je
signaleert behoeften van gasten, van passanten op het terras
naar die ene groep met private dining in een aparte ruimte tot
aan die multinational die de hele zaak afhuurt. Geen dag is
hetzelfde. Volgende week TV opnames voor dat ene programma?
Regelen we! Je hebt een goed overzicht, ziet waar dingen
misgaan en lost deze op. Een ‘volle zaak’ is heel prettig,
een optimale ‘gast beleving’ nog veel meer.
Uiteraard weet je wat er van je verwacht wordt op deze
plek. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor
het hele scala aan werkzaamheden, van het voeren van
beoordelingsgesprekken tot het regelen van ‘openen en sluiten’
roosters, en alles daartussen. De dagelijkse leiding is in
handen van jou en de Chef Kok, beiden ervaren en bewezen
succesvol in het runnen van Lab 44. Daarmee ook de
mogelijkheid biedend om heel veel te leren.
We vinden het heel belangrijk dat je veel energie en
enthousiasme meeneemt en dit ten dienste stelt aan de gasten
en het team. Dat je voldoende ervaring en senioriteit (dat heb
je op je 24e wel of op je 60e nog steeds niet …) hebt en goed
begrijpt wat deze unieke plek en zaak nodig heeft om tot haar
recht te komen. Flexibel werken, zowel in tijden als op de
vloer zelf. Dat betekent dat je ook regelmatig een weekenddag
ook vrij bent. Managen in de horeca is op de vloer, niet
achter een bureau. Kennis van HACCP en BHV is
een belangrijke pré, alsmede een afgeronde opleiding voor een
gastronomisch beroep. We doen veel in de zakelijke markt en
met internationale gasten dus een goede mondelinge en
schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en
Engels is belangrijk. Binnen onze groep van restaurants leggen
we veel verantwoordelijkheid bij de teams dus een
redelijk cijfermatig inzicht om mee te sturen in de operatie
is een pré.
Is dit iets voor jou? Begin even met het kijken op de website
of, nog beter, kom eens kijken nu we weer open gaan! In 2018
werden we nog genomineerd voor de Entree Awards en een jaar
later als Beste Horeca Onderneming van Noord-Holland. Lab-44
is geen 13 in een dozijn en dat ben jij dus ook niet.
Herken jij jezelf in bovenstaande? Flexibel je tijd indelen en
vallen in de salarisschaal 5 - 7 referentiefuncties horeca.
Wil je solliciteren of heb je nog vragen over de vacature?
Solliciteer
Allround Medewerker Bediening
In deze deel of voltijds job ben jij, samen met de
collega's, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.
Je bent voor iedereen toegankelijk en weet de juiste teamgeest
te bereiken. Je signaleert behoeften van gasten, van passanten
op het terras naar die ene groep met private dining in een
aparte ruimte tot aan die multinational die de hele zaak
afhuurt. Geen dag is hetzelfde. Volgende week TV opnames voor
dat ene programma? Regelen we! Je hebt een goed overzicht,
ziet waar dingen misgaan en lost deze op. Een ‘volle zaak’ is
heel prettig, een optimale ‘gast beleving’ nog veel meer.
Uiteraard weet je wat er van je verwacht wordt op deze
plek. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor
het hele scala aan werkzaamheden. De dagelijkse leiding is in
handen van de restaurant manager en de Chef Kok, beiden
ervaren en bewezen succesvol in het runnen van Lab 44. Daarmee
ook de mogelijkheid biedend om heel veel te leren.
We vinden het heel belangrijk dat je veel energie en
enthousiasme meeneemt en dit ten dienste stelt aan de gasten
en het team. Dat je voldoende ervaring en senioriteit (dat heb
je op je 24e wel of op je 60e nog steeds niet …) hebt is niet
het belangrijkste, maar wel dat je goed begrijpt wat deze
unieke plek en zaak nodig heeft om tot haar recht te
komen. Flexibel werken, zowel in tijden als op de vloer zelf.
Dat betekent dat je ook regelmatig een weekenddag ook vrij
bent. Kennis van HACCP en BHV is een pré. We doen veel in de
zakelijke markt en met internationale gasten dus een goede
mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het
Nederlands en Engels is belangrijk. Binnen onze groep van
restaurants leggen we veel verantwoordelijkheid bij de teams.
Is dit iets voor jou? Begin even met het kijken op de website
of, nog beter, kom eens kijken nu we weer open gaan! In 2018
werden we nog genomineerd voor de Entree Awards en een jaar
later als Beste Horeca Onderneming van Noord-Holland. Lab-44
is geen 13 in een dozijn en dat ben jij dus ook niet.
Herken jij jezelf in bovenstaande? Flexibel je tijd indelen en
vallen in de salarisschaal 4 - 5 referentiefuncties horeca.
Wil je solliciteren of heb je nog vragen over de vacature?
Solliciteer
Zelfstandig werkend kok
- Ervaring is vereist. Voorkeur ook met grote groepen, partijen, zakelijke events en toerisme.
- Flexibiliteit en afwisseling is voor jou geen probleem.
- Communicatie met onze andere locaties is een must.
- Je bent zeer gastvrij en vriendelijk en kan goed werken in een team.
- Je spreekt zowel de Nederlands als Engelse taal.
In deze deel of voltijds job ben jij, samen met de collega's,
verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je bent
voor iedereen toegankelijk en weet de juiste teamgeest te
bereiken. Je signaleert behoeften van gasten, van passanten op
het terras naar die ene groep met private dining in een aparte
ruimte tot aan die multinational die de hele zaak afhuurt.
Geen dag is hetzelfde. Volgende week TV opnames voor dat ene
programma? Regelen we! Je hebt een goed overzicht, ziet waar
dingen misgaan en lost deze op. Een ‘volle zaak’ is heel
prettig, een optimale ‘gast beleving’ nog veel meer.
Uiteraard weet je wat er van je verwacht wordt op deze plek.
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het hele
scala aan werkzaamheden. De dagelijkse leiding is in handen
van de restaurant manager en de Chef Kok, beiden ervaren en
bewezen succesvol in het runnen van Lab 44. Daarmee ook de
mogelijkheid biedend om heel veel te leren.
We vinden het heel belangrijk dat je veel energie en
enthousiasme meeneemt en dit ten dienste stelt aan de gasten
en het team. Dat je voldoende ervaring en senioriteit (dat heb
je op je 24e wel of op je 60e nog steeds niet …) hebt is niet
het belangrijkste, maar wel dat je goed begrijpt wat deze
unieke plek en zaak nodig heeft om tot haar recht te komen.
Flexibel werken, zowel in tijden als op de vloer zelf. Dat
betekent dat je ook regelmatig een weekenddag ook vrij bent.
Kennis van HACCP en BHV is een pré. We doen veel in de
zakelijke markt en met internationale gasten dus een goede
mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het
Nederlands en Engels is belangrijk. Binnen onze groep van
restaurants leggen we veel verantwoordelijkheid bij de teams.
Is dit iets voor jou? Begin even met het kijken op de website
of, nog beter, kom eens kijken nu we weer open gaan! In 2018
werden we nog genomineerd voor de Entree Awards en een jaar
later als Beste Horeca Onderneming van Noord-Holland. Lab-44
is geen 13 in een dozijn en dat ben jij dus ook niet.
- Brutosalaris tussen de €2.250 en de €3.250 op fulltime basis, afhankelijk van je leeftijd en ervaring dat je meebrengt
- Eén weekenddag vrij
- 15% korting in het restaurant en onze andere locatie: Lab44, Brouwerij Hoop en Café de Slager.
- Uren in 4 dagen mogelijk
- Een HOOP bieren proeven
Wil je solliciteren of heb je nog vragen over de vacature?
Solliciteer
Share page
on social media
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest