Stages

Lab-44 is een erkend leerbedrijf.
Zoek jij voor komend schooljaar een leerbedrijf waar je de fijne kneepjes van het koksvak leert van een erkend leermeester? Kom dan snel kennismaken met onze chef-kok en leermeester Roy Pickkers.
Voor een stage in het restaurant zit je bij ons ook goed; onze bedrijfsleider en leermeester Carl Ern leert je alles over de voorkant van het restaurant en je draait met mee de leukste evenementen op onze locatie.

Leerling bediening niveau 2 en niveau 3

Leerling kok niveau 3

Wil jij solliciteren of heb jij nog vragen over de vacature?

Solliciteer

 

Vacatures

(Assistent) Restaurant Manager

Allround Medewerker Bediening

Zelfstandig werkend kok

Lab-44 is sinds de opening in 2017 een bloeiende zaak. Dat komt door de ligging (Het Hembrugterrein), het pand (het monumentale laboratorium uit 1918) en, uiteraard, het professionele en enthousiaste team. Met het verder ontwikkelen van het gehele terrein, met musea, woningen en uiteenlopende voorzieningen, zien we een gezonde toekomst voor ons: een bijzondere en gastvrije ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis voelt, in zomer en winter.

 

(Assistent) Restaurant Manager

In deze deel of voltijds job ben jij, samen met de collega's, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je bent voor iedereen toegankelijk en weet door je ervaring als leidinggevende de juiste teamgeest te bereiken. Je signaleert behoeften van gasten, van passanten op het terras naar die ene groep met private dining in een aparte ruimte tot aan die multinational die de hele zaak afhuurt. Geen dag is hetzelfde. Volgende week TV opnames voor dat ene programma? Regelen we! Je hebt een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en lost deze op.  Een ‘volle zaak’ is heel prettig, een optimale ‘gast beleving’ nog veel meer.
 
Uiteraard weet je wat er van je verwacht wordt op deze plek. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het hele scala aan werkzaamheden, van het voeren van beoordelingsgesprekken tot het regelen van ‘openen en sluiten’ roosters, en alles daartussen. De dagelijkse leiding is in handen van jou en de Chef Kok, beiden ervaren en bewezen succesvol in het runnen van Lab 44. Daarmee ook de mogelijkheid biedend om heel veel te leren. 
 
We vinden het heel belangrijk dat je veel energie en enthousiasme meeneemt en dit ten dienste stelt aan de gasten en het team. Dat je voldoende ervaring en senioriteit (dat heb je op je 24e wel of op je 60e nog steeds niet …) hebt en goed begrijpt wat deze unieke plek en zaak nodig heeft om tot haar recht te komen. Flexibel werken, zowel in tijden als op de vloer zelf. Dat betekent dat je ook regelmatig een weekenddag ook vrij bent. Managen in de horeca is op de vloer, niet achter een bureau. Kennis van HACCP en BHV is een belangrijke pré, alsmede een afgeronde opleiding voor een gastronomisch beroep. We doen veel in de zakelijke markt en met internationale gasten dus een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels is belangrijk. Binnen onze groep van restaurants leggen we veel verantwoordelijkheid bij de teams dus een redelijk cijfermatig inzicht om mee te sturen in de operatie is een pré.
 
Is dit iets voor jou? Begin even met het kijken op de website of, nog beter, kom eens kijken nu we weer open gaan! In 2018 werden we nog genomineerd voor de Entree Awards en een jaar later als Beste Horeca Onderneming van Noord-Holland. Lab-44 is geen 13 in een dozijn en dat ben jij dus ook niet.


Herken jij jezelf in bovenstaande? Flexibel je tijd indelen en vallen in de salarisschaal 5 - 7 referentiefuncties horeca.

Wil je solliciteren of heb je nog vragen over de vacature?

Solliciteer

 

Allround Medewerker Bediening

In deze deel of voltijds job ben jij, samen met de collega's, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je bent voor iedereen toegankelijk en weet de juiste teamgeest te bereiken. Je signaleert behoeften van gasten, van passanten op het terras naar die ene groep met private dining in een aparte ruimte tot aan die multinational die de hele zaak afhuurt. Geen dag is hetzelfde. Volgende week TV opnames voor dat ene programma? Regelen we! Je hebt een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en lost deze op.  Een ‘volle zaak’ is heel prettig, een optimale ‘gast beleving’ nog veel meer.
 
Uiteraard weet je wat er van je verwacht wordt op deze plek. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het hele scala aan werkzaamheden. De dagelijkse leiding is in handen van de restaurant manager en de Chef Kok, beiden ervaren en bewezen succesvol in het runnen van Lab 44. Daarmee ook de mogelijkheid biedend om heel veel te leren. 
 
We vinden het heel belangrijk dat je veel energie en enthousiasme meeneemt en dit ten dienste stelt aan de gasten en het team. Dat je voldoende ervaring en senioriteit (dat heb je op je 24e wel of op je 60e nog steeds niet …) hebt is niet het belangrijkste, maar wel dat je goed begrijpt wat deze unieke plek en zaak nodig heeft om tot haar recht te komen. Flexibel werken, zowel in tijden als op de vloer zelf. Dat betekent dat je ook regelmatig een weekenddag ook vrij bent. Kennis van HACCP en BHV is een pré. We doen veel in de zakelijke markt en met internationale gasten dus een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels is belangrijk. Binnen onze groep van restaurants leggen we veel verantwoordelijkheid bij de teams.
 
Is dit iets voor jou? Begin even met het kijken op de website of, nog beter, kom eens kijken nu we weer open gaan! In 2018 werden we nog genomineerd voor de Entree Awards en een jaar later als Beste Horeca Onderneming van Noord-Holland. Lab-44 is geen 13 in een dozijn en dat ben jij dus ook niet.


Herken jij jezelf in bovenstaande? Flexibel je tijd indelen en vallen in de salarisschaal 4 - 5 referentiefuncties horeca.

Wil je solliciteren of heb je nog vragen over de vacature?

Solliciteer

 

Zelfstandig werkend kok

  • Ervaring is vereist. Voorkeur ook met grote groepen, partijen, zakelijke events en toerisme.
  • Flexibiliteit en afwisseling is voor jou geen probleem.
  • Communicatie met onze andere locaties is een must.
  • Je bent zeer gastvrij en vriendelijk en kan goed werken in een team.
  • Je spreekt zowel de Nederlands als Engelse taal.

In deze deel of voltijds job ben jij, samen met de collega's, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je bent voor iedereen toegankelijk en weet de juiste teamgeest te bereiken. Je signaleert behoeften van gasten, van passanten op het terras naar die ene groep met private dining in een aparte ruimte tot aan die multinational die de hele zaak afhuurt. Geen dag is hetzelfde. Volgende week TV opnames voor dat ene programma? Regelen we! Je hebt een goed overzicht, ziet waar dingen misgaan en lost deze op. Een ‘volle zaak’ is heel prettig, een optimale ‘gast beleving’ nog veel meer.
 
Uiteraard weet je wat er van je verwacht wordt op deze plek. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het hele scala aan werkzaamheden. De dagelijkse leiding is in handen van de restaurant manager en de Chef Kok, beiden ervaren en bewezen succesvol in het runnen van Lab 44. Daarmee ook de mogelijkheid biedend om heel veel te leren.
 
We vinden het heel belangrijk dat je veel energie en enthousiasme meeneemt en dit ten dienste stelt aan de gasten en het team. Dat je voldoende ervaring en senioriteit (dat heb je op je 24e wel of op je 60e nog steeds niet …) hebt is niet het belangrijkste, maar wel dat je goed begrijpt wat deze unieke plek en zaak nodig heeft om tot haar recht te komen. Flexibel werken, zowel in tijden als op de vloer zelf. Dat betekent dat je ook regelmatig een weekenddag ook vrij bent. Kennis van HACCP en BHV is een pré. We doen veel in de zakelijke markt en met internationale gasten dus een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels is belangrijk. Binnen onze groep van restaurants leggen we veel verantwoordelijkheid bij de teams.
 
Is dit iets voor jou? Begin even met het kijken op de website of, nog beter, kom eens kijken nu we weer open gaan! In 2018 werden we nog genomineerd voor de Entree Awards en een jaar later als Beste Horeca Onderneming van Noord-Holland. Lab-44 is geen 13 in een dozijn en dat ben jij dus ook niet.

  • Brutosalaris tussen de €2.250 en de €3.250 op fulltime basis, afhankelijk van je leeftijd en ervaring dat je meebrengt
  • Eén weekenddag vrij
  • 15% korting in het restaurant en onze andere locatie: Lab44, Brouwerij Hoop en Café de Slager.
  • Uren in 4 dagen mogelijk
  • Een HOOP bieren proeven

Wil je solliciteren of heb je nog vragen over de vacature?

Solliciteer