HOOP BIER staat symbool voor de Hollandse onverzettelijkheid. Lekkere bieren, toegankelijk maar met karakter. Elk HOOP bier heeft zijn eigen naam, smaak en verhaal. Nu staat Hoop ironisch genoeg ook enorm symbool voor de tijd waarin we leven. Onze spreuk ‘Hoop doet Leven, Leven doet Drinken’ krijgt onverwacht en tegen wil en dank een heel actuele lading. Met andere woorden, er is altijd HOOP!

Bij Brouwerij HOOP in Zaandijk brouwt een professioneel team onder leiding van de zeer ervaren Canadees Pierre Yves Lavoie alle Hoop bieren én die van een aantal huurbrouwers. Bij Lab-44 staat een 5 HL brouwinstallatie. Hier worden kleinere batches gemaakt en testen we nieuwe smaken. O.a. de Limited Editions van Hoop Bier, zijn afkomstig van deze brouwinstallatie.

Voordat je van een overheerlijk HOOP biertje kunt genieten, heeft het bier diverse stadia doorgemaakt. Elke stap in het brouwproces draagt bij aan het unieke karakter van ons bier. Er wordt gebrouwen met zorg, passie en expertise. Echt vakmanschap gecombineerd met moderne technologie. Bij het brouwen van ons bier gebruiken we water, mout, hop en gist. Sommige bieren worden tijdens het brouwproces met kruiden of fruit op smaak gebracht. Deze geven het bier een eigen karakter. 

Om alles te weten te komen over ons brouwproces, klik je hier.

Alle HOOP Bieren, maar ook geschenkverpakkingen en merchandise, vind je in de HOOP Webshop.