Bij ons vind je in totaal 700 m2 binnenruimte en dus volop mogelijkheden voor zakelijke en privé bijeenkomsten.

Als vergader- en evenementenlocatie is Lab-44 de perfecte plek onder de rook van Amsterdam, waar je bovendien volop gratis parkeerplekken treft. Wij hebben een behoorlijk unieke en fotogenieke locatie die we graag met zo veel mogelijk mensen delen. Je bent van harte welkom!

Onze locatie laat zich het beste omschrijven als ‘uniek’ en ‘relaxed’. Omdat bij ons zó veel mogelijk is, we goed bereikbaar zijn, parkeren gratis voor de deur kan en gasten zich bij ons  thuis voelen, is Lab-44 dé plek bij uitstek voor iedere bijeenkomst. We hebben sinds onze opening in mei 2017 vele bedrijven mogen ontvangen, maar ook bruidsparen en andere feestvierders. Daarnaast hebben wij onze locatie een paar keer helemaal leeg laten halen om plaats te maken voor bijvoorbeeld een geheel nieuw interieur ten behoeve van de catalogus launch van een internationaal meubelbedrijf. Ook is ons restaurant omgetoverd tot 'Kooksoof' voor de filmopnames van het derde deel de populaire Nederlandse filmserie Soof

Voor grote en kleine gezelschappen hebben wij diverse ruimtes beschikbaar om te vergaderen, lunchen of dineren. Omdat iedere bijeenkomst maatwerk is, vinden wij het belangrijk jouw wensen persoonlijk met je te bespreken. Voor een eerste indruk van de locatie, mogelijkheden en prijzen, klik je hier. Voor vragen en een offerte op maat neem je contact met ons op via reserveringen@lab-44.nl .

Een mooi voorbeeld van wat zoal mogelijk is bij ons, vind je samengevat in de videoclip van de Nederlandse band Krezip. Lab-44 schittert als filmlocatie, trouwlocatie én feestlocatie. Neem snel een kijkje, klik hier. Deze videoclip is gemaakt bij de titelsong van de Nederlandse speelfilm Soof 3.


Voor die momenten die onlosmakelijk aan het leven zijn verbonden en waarop je volledig ontzorgd wilt worden, hebben wij samen met onze collega's van andere aansprekende locaties in de Zaanstreek we twee brochures ontwikkeld:

Voor ieder huwelijk een unieke locatie
Vraag een offerte op maat aan via onderstaande knop! 

Voor ieder sfeervol afscheid

Vraag een offerte op maat aan via onderstaande knop!

Aanvragen