Over Rob en Emiel

Rob en Emiel, de Beste Mentalisten ter wereld in hun vakgebied op het WK Magic, komen op dinsdag 20 juni naar LAB-44! Rob en Emiel combineren hilarische presentaties met magic van het allerhoogste niveau. Zij maakten tientallen televisieprogramma's en treden over de hele wereld op. Het belooft een geweldige avond te worden met magie, cabaret en een heerlijk diner!

Wil je dit niet missen? Boek nu je ticket.

Diner

Je bent deze avond niet alleen getuige van de meest verbazingwekkende en humoristische acts en trucs, ook kun je genieten van een heerlijk diner van onze chef.Het diner bestaat uit een overheerlijk 4 gangen diner aangevuld met een spoom.

Fantastische avond uit

Kom met z'n tweeën of met een groep vrienden, familie, (sport-)vereniging, collega's of gewoon met het hele bedrijf en beleef met elkaar een onvergetelijke avond vol magie, humor, verwondering, persoonlijke aandacht en lekker eten.


Boek nu

Beleef deze rollercoaster ride of magic nu zelf en reserveer nu, want vol = vol.
Voor deze ultieme combinatie van een 5-gangen diner én een onvergetelijke show, betaal je € 62,50 p.p. (excl. drankjes en boekingskosten).

Data & Tickets

Klik op een van onderstaande data om je tickets te boeken. 

Donderdag 28 september 2023
 
Dinsdag 7 november 2023

Dinsdag 19 december 2023
 
Donderdag 11 januari 2024
 
Donderdag 7 maart 2024 


Zakelijk

Wil je het Magic Cabaret Theater Diner met Rob en Emiel boeken als bedrijfsuitje? Kies voor een van bovenstaande data of neem contact met ons op, zodat we met Rob en Emiel kunnen overleggen over de mogelijkheden op andere data. Wij beloven je alvast dat het een magisch bedrijfsuitje wordt!

Informatie

Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons een e-mail, bel (020-237 4111) of kom gewoon eens langs (donderdag t/m zondag van 12:00 - 22:00 uur).