Oesters & Champagne

donderdag 26 augustus 2021, nieuwsbericht van wendy.
Nieuws

Oester-lovers en Champagne-fans opgelet: zondag 5 september staat bij ons in het teken van oesters en champagne… Een ideale combinatie, oftewel ‘un mariage parfait’ , zoals de Fransen zouden zeggen. 


Oesters zijn op hun best vanaf september en wij openen het oesterseizoen met de mooiste oester van oesterhuis David Hervé: de royale cabanon.
Deze oester is gekweekt in claires in de omgeving van Bordeaux Frankrijk. De royale cabanon is een vlezige oester die zich kenmerkt door een zoete en een prominente nasmaak. We serveren de oesters met onze heerlijke Champagne Koechlin tradition.

Zowel de oesters als de met koude persing gecreëerde Champagne Koechlin hebben wij met zorg voor je geselecteerd. Zo komt de zilte smaakbeleving van de oesters optimaal tot zijn recht. En de unieke umami-smaak, die zowel voorkomt in oesters als in de champagne, wordt versterkt door de fris elegante smaak en de bruis van de champagne. Zo werken de twee prachtig met elkaar samen. Een unieke en optimale beleving, die we je graag willen meegeven.


Reserveer nu je tafel voor zondag 5 september a.s. vanaf 14:00 uur en kom naar onze Oesterparty!
Tafel deal: 12 royal cabanon en een fles Champagne Koechlin traditional (6 pers.) voor € 75,-
Losse prijs: glas Champagne Koechlin traditional € 7,50 en oesters € 3,75 per stuk.
Meer info en/of reserveren via restaurant@lab-44.nl

 


Terug naar overzicht