Maatregelen rondom Covid-19 (Coronavirus)

vrijdag 13 maart 2020, nieuwsbericht van wendy.
Nieuws

Volgend op de huidige situatie rond het Corona virus berichten wij het volgende: Wij stellen de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Wij volgen daarom nadrukkelijk de adviezen vanuit de overheid en overheidsinstellingen. Daarom hebben wij, specifiek voor onze zaken, de volgende maatregelen getroffen:


• Wij blijven open maar het maximaal toegestane aantal gasten in de zaak is vastgesteld op 80 personen voor Lab-44. Sowieso blijven we dus ruim onder het maximum van 100 zoals afgekondigd vanuit de overheid maar hanteren we tevens een afstand van minimaal 100 centimeter tussen de tafels.
• We hanteren uiteraard de door het RIVM uitgevaardigde adviezen op het gebied van Hygiëne. We zullen extra toezien op het goed reinigen van glazen, bestek en servies en er zal voldoende desinfecteermiddel aanwezig zijn. Onze medewerkers reinigen en desinfecteren hun handen regelmatig, daarnaast dragen onze medewerkers in de keuken speciale handschoenen. Onze toiletten en fonteinen worden ieder uur gereinigd en gedesinfecteerd.
• Medewerkers die ziekteverschijnselen vertonen zoals omschreven door het RIVM (koorts, verkoudheid, griep) zullen wij naar huis sturen totdat zij volledig genezen/klachtenvrij zijn.
• Bij binnenkomst kunnen onze gasten eerst de handen te desinfecteren met hiervoor bedoelde desinfecterende gel.
• Waar sprake is van evenementen/boekingen waarbij wij meer dan het genoemde aantal gasten tegelijkertijd in een van onze zaken verwachten, zullen wij in overleg treden en de boeking annuleren of verzetten naar een later moment. Wij kijken hierbij ongeveer 3 weken vooruit. Wij behouden ons het recht voor gasten die een zieke indruk maken (hoesten, niezen, loopneus) de toegang tot ons restaurant te weigeren.
• Mochten er vanuit overheidswege nieuwe of andere maatregelen afgekondigd worden, dan zullen wij uiteraard ons beleid hieraan aanpassen.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via 020-237 4111 of restaurant@lab-44.nl


Terug naar overzicht